Su Kuyusu Yapımı İçin Bizimle Birlikte Umut Olun

Su Kuyusu Yapımı İçin Bizimle Birlikte Umut Olun

Afrika Su kuyusu yapımı uzun yıllardır yürütmüş olduğumuz organizasyonların başında gelmektedir. Özellikle Afrika bölgesinde insanların kirli sulardan dolayı yaşamlarını yitirmesiyle birlikte bölgenin daha temiz ve sağlıklı sulara ulaşabilmelerine olanak sunmak için yürüttüğümüz bu organizasyonlar Afrika bölgesine de umut olmuştur.

Su kuyusu yapımı ile binlerce çocuk, genç ve yaşlı insan daha kolay bir şekilde temiz sulara ulaşmakta ve su tüketimini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Bölgede susuzluk kadar baskın olan bir diğer durum ise bildiğiniz üzere açlıktır. Afrika halkına aynı zamanda kurban kesimi destekleri de kabul ederek Afrika ramazan iftar sofraları da kurarak orada ki çocukların karnının doyabilmesine vesile olmaktayız.

Sizler de bölgede yaşayan insanların ve özellikle çocukların hayat koşullarını bir nebze düzeltebilmek için çabalamak isteyenlerdenseniz Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımları kurumumuz aracılığıyla bölgeye ulaştırmamıza destek olabilirsiniz. Yapacağınız her türlü yardım ile bölgede bir kişinin dahi ölme ihtimalini azaltabiliriz. Uzun süredir bölgeye götürmüş olduğumuz tüm yardımların detaylarını da bizlerden hemen öğrenebilirsiniz.

Afrika Su kuyusu yapımı ve diğer tüm insani yardımlar adına web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçebilir ve yapmış olduğumuz yardımların tüm detaylarını öğrenebilirsiniz. Yardımların organizasyonunu üstlenen kurumumuz Afrika’nın ihtiyaç sahibi alanlarında yardımları sırasıyla gerçekleştirerek umut olmaya devam etmekte orada yaşayan çocukların ölüm oranının azalabilmesine destek olmaktadır.