Afrika'da İftar Organizasyonları Düzenliyoruz

Afrika'da İftar Organizasyonları Düzenliyoruz

Afrika’da iftar organizasyonları için aradığınız bir kurum varsa ve yardımlarınızı gönül rahatlığı ile teslim edeceğiniz bir yer arıyorsanız,  bölgeye uzun süredir ulaştırmaya çalıştırdığımız yardımlarımıza sizler de destek olabilirsiniz. Bu sayede bizim aracılığımızla sizler de Afrika bölgesine hayırlarınızı ulaştırabilir ve pek çok kişinin sağlıklı bir şekilde beslenebilmesine olanak sunabilirsiniz. Bildiğiniz üzere Afrika halkı yıllardır açlık ve susuzlukla savaş vermekte ve bu olumsuz durumların altında yaşama tutunmaya çalışmaktadır.

Afrika’da yemek yardımı kampanyalarımızla ve su kuyusu açtırma işlemleri ile yıllardır bölgeye Türkiye’den giden yardımları ulaştırmakta ve hayır sahiplerine canlı bağlantılar yaparak hayırlarını güvenle yapabilmelerine imkân ve olanak sunmaktayız. Bölgede özellikle pek çok çocuk yaşamını açlık sebebiyle sürdürememektedir. Sizler de ramazan ayı adına Afrika’da iftar organizasyonları düzenlemek isteyenlerdenseniz bizlerle bu organizasyonlarınızı yürüterek bölgede muhtaç olan insanların sağlıklı beslenebilmelerine olanak sunabilirsiniz.

Sizler de Afrika’da iftar vermek ve Afrika’da yemek yardımı etkinliklerimiz hakkında detaylı bilgi alabilir ve yardımlarınızı bölgenin ihtiyaç sahibi aileleriyle buluşturabilirsiniz. Bu sayede toplu iftar yemeklerinizi gerçekten ihtiyaç sahibi kesimlerle gerçekleştirebilir ve doğru bir şekilde hayırlarınızın ulaştığını gözlemleyebilirsiniz. İrtibat için web sitesinde bulunan numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçerek merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını yetkili birimlerimizden alarak sizler de ramazan ayında yapacağınız hayırları gönül rahatlığı ile Afrika’ya ulaştırabilirsiniz.