Afrika'da İftar Vermek

Afrika'da İftar Vermek

Afrika’da iftar vermek ister misiniz? Sloganıyla yıllardır bölgede yer alan insanların sağlıklı besinler ile iftarlarını açabilmelerine destek olmakta ve ülkemizde bulunan hayırseverler ile bu insanların arasında köprü görevi görmekteyiz. Yıllardır bölgenin birçok ihtiyacı hem dünyadan hem de ülkemizden gelen yardımlar eşliğinde giderilmekte ve insanların biraz daha sağlıklı ortamlarda yaşayabilmelerine olanak sunulmaktadır.

Bölgede insanlar fakirlik ve yoksullukla savaş verdiği gibi sağlıksız yaşam koşulları altında da yaşama tutunmaya çalışmaktadır. Ancak maalesef susuzluk ve açlık insanların yaşam standartlarını yerle bir etmekte ve yılda binlerce insanın yaşama veda etmesine neden olmaktadır. Ülke olarak yardımlaşmayı sevmemiz ve yoksula yardım etmemiz sebebiyle Afrika’da yaşayan çocuklara bir umut olmak adına yıllardır hayırlarınızı bölgelere güvenle oluşturmakta ve insanların umutla yeni bir güne uyanabilmelerine imkân sunmaktayız.

Afrika’da iftar vermek isteyenler adına Afrika’da iftar organizasyonları düzenleyerek ramazan ayını bu bölge halkının da güzel bir şekilde geçirebilmesine olanaklar yaratmaktayız. Sizler de hayırsever olarak az çok demeden iftar programlarımıza destek olabilir ve ramazan boyunca bölgede vermeyi düşündüğümüz iftar sofralarına katkıda bulunabilirsiniz. Bu sayede otuz gün boyunca bölge halkının sağlıklı yemek tüketebilmelerine ve umutla yaşamaya devam edebilmelerine destek olabilirsiniz.

Afrika’da iftar vermek için web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçebilir ve merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını alarak yapmış olduğumuz yardımların görüntülerini talep edebilirsiniz.