Kurban Kesimi İşlemleri İçin Sizlerden Destek

Kurban Kesimi İşlemleri İçin Sizlerden Destek

Afrika kurban kesimi işlemlerini de gerçekleştiren kurumumuz organize olarak toplamış olduğu tüm yardımlarla bölgede yaşayan insanların sağlıklı besinler ile beslenebilmelerine olanak sunmaktadır. Sizler de kurban kesimleriniz için kurumumuzla görüşmeler yaparak bu yıl ki kurbanlarınızı Afrika da yaşayan çocuklara bağışlayabilirsiniz.

Bunun yanı sıra birçok etkinlikle bölgede yaşayan insanlara umut aşılayan kurumumuz ramazan iftar sofralarını da Afrika halkına sunabilmenize olanak sağlamaktadır. Bölgede ihtiyaç duyulan hemen her şey adına insani yardım organizasyonu sunan kurumumuz sizlerden gelen destekler ile bölgede insanların yaşama tutunabilmelerine olanak sağlamaktadır.

Afrika kurban kesimi işlemleri ile de açlıkla savaş veren bölge halkının sağlıklı bir şekilde beslenebilmesine olanak sunmaktasınız. Bölgede yer alan ekip arkadaşlarımız sırasıyla tüm bölgelere organizasyonları gerçekleştirerek hemen herkese destek olabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Bu sayede Afrika’da yıllık ölüm oranlarının önüne geçilerek insanların umutla yaşama tutunabilmesini umut etmekteyiz.

Sizler de Afrika kurban kesimi organizasyonlarımıza destek olarak bölgede yaşam savaşı veren insanlara umut aşılayabilirsiniz. Aynı zamanda yapmış olduğunuz yardımların tüm adımları kayıt altına alındığından dolayı dilediğiniz şekilde kimlere yardım ettiğinizi ve yardımlarınızın nasıl karşılandığını gözlemleyebilir ve bölgede yaşayanların mutluluklarını görerek hayırlarınızın doğru yere ulaştığını görebilirsiniz.