Kurban İbadetimizi Afrika'da Yapalım

Kurban İbadetimizi Afrika'da Yapalım

Kurban Bayramı yaklaşıyor, Kurban ibadetimizi yapmak ve ihtiyaç sahiplerine kurban etini dağıtmak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hepimiz Kurban Bayramı’nı sevdiklerimizle birlikte huzur ve bereket içinde yer almak için sabırsızlanıyoruz. Bizler kendi sofralarımızla ilgilenirken, Afrika’nın kuru ekmek bulamayan çocuklarına yardım eli uzatmayı unutmayalım.
 
Afrika Platformu olarak Kara Kıta Afrika’ya yardım ağımızı Nijerya’dan, Çad’a, Uganda’dan Tanzanya’ya kadar uzatmış durumdayız. 
Bu Kurban Bayramı döneminde de başta Nijerya olmak üzere Afrika’da ekiplerimiz sizler adına Kurban Kesimlerinizi yapmak için gerekli hazırları tamamladı., Kurban Bayram için listeler toplanmaya başladı arife gününe kadar liste kayıtları devam edecek. Bayramın birinci günü sabah namazından sonra da sizlerden alınan vekaletler doğrultusunda İslami Kurallara uygun Kurban Kesimi hizmetimiz başlayacak. Kesilen kurbanların ve duaların videoları ve görüntülerini 2 gün içerisinde WhatsApp üzerinden sizlere ulaştıracağız. Kesilen kurban etlerini pişirip yetimhanelerde kimsesiz çocuklara dağıtıyoruz. 
 
 “Kurban’nın bereketinde her çocuk et yemeli” düşüncesiyle Afrika Platformu olarak Kara kıtanın yoksul ülkelerinde çocukları sevindirmek için kolları sıvadık.Kurbanda paylaşmanın önemi ile “Umudun Yolunun İyilikten geçtiği, çocukları ve annelerini sevindirmek, yoksulluğun vurduğu açlıkla mücadele eden kara kıtada sizlere ne kadar ihtiyaç duyulduğunu unutmamanızı rica ediyoruz. 
 
Afrika Platformu olarak amacımız, Afrika’daki ihtiyaç sahiplerine özellikle çocukları sevindirme duyarlılığı onlara umut ve yardım eli uzatma amacını taşıyoruz. Kurban Bayramı gelmeden sizlere insanlık değerlerini hatırlatıyor. Sizlerle ve Afrika arasında iyilik ve dayanışma köprüsünü güçlendirmeye çalışıyoruz. Ve sizleri Afrika’da Kurban Kesimi için davet ediyoruz.